la lista de articole
Amenajarea unui apartament

Amenajarea unui apartament

Înainte de a începe amenajarea unui apartament, gândiți-vă bine la toate etapele. Atunci nu veți uita de spațiile de depozitare suficiente și de dotările acestora. Dacă aveți suficient spațiu în apartament, amenajați-vă o garderobă. O garderobă spațioasă și bine organizată este cea mai bună variantă pentru depozitarea hainelor. Oferă posibilitatea de a avea la un loc toate hainele și accesoriile. Într-un apartament mic, este necesar să folosiți fiecare colț pentru depozitarea hainelor. Spațiul poate fi economisit prin niște dulapuri încorporate practice.

Umerașele Mekko, din lemn de fag, sunt accesorii frumoase de design pentru șifonierul și garderoba dvs.

Organizarea unei garderobe în apartament

Faceți ordine în haine

Echipați-vă șifonierul sau garderoba în funcție de nevoile dvs., astfel încât să vă servească bine. Nu uitați de organizatoare și sertare, de etajerele flexibile, de barele glisante sau rabatabile și de umerașe. Hainele atârnate pe umerașe își păstrează mai bine forma și nu se șifonează. Veți avea apoi o imagine de ansamblu perfectă asupra întregii garderobe a dvs.
icon2
Exclusivism și unicitate
icon3
Execuție de precizie
icon6
Lemn de fag de calitate
Corpul fiecărui umeraș Mekko este fabricat din lemn masiv de fag, protejat de un strat dublu de lac de calitate. Suprafața umerașului este atât de mătăsoasă, încât nu va deteriora nici măcar țesăturile foarte fine. În plus, este perfect flexibil datorită cârligului metalic pivotant.