la lista de articole
Amenajarea unui apartament mic

Amenajarea unui apartament mic

Se întâmplă ca hainele să cadă peste dvs. și să vă împiedicați prin casă de perechile de încălțăminte sau de câte o poșetă lăsată în drum? Aproape oricine are parte de așa ceva într-un apartament mic. Cum se poate însă mobila cât mai eficient un apartament mic? Este necesar ca toate spațiile de depozitare să fie utilizate la maxim.

Cu puțină creativitate, chiar și în cel mai mic apartament puteți organiza o garderobă ingenioasă

Cumpărați-vă câteva organizatoare un suport de haine și niște umerașe. Veți avea astfel o garderobă perfect organizată.
Dotarea cu umerașe a unui apartament mic

Nu este necesar să ascundeți spațiile de depozitare în spatele ușilor închise

Dacă șifonierul dvs. nu încape în apartament, nu disperați. Avem pentru dvs. sfaturi cu privire la cum să vă aranjați un apartament mic chiar  în stil minimalist. Nnu va trebui să scăpați inutil de nicio piesă vestimentară a dvs.

Confortul poate fi asigurat și printr-o variantă economică. Este suficient un stativ și umerașe

.
Nu trebuie să fiți neapărat un top model pentru a vă cumpăra un stativ mobil pentru haine. Acesta este o soluție inteligentă acolo unde nu se poate monta un dulap de haine. Tocmai într-un apartament mic poate economisi o mulțime de spațiu. Cu niște umerașe practice, hainele dvs. vor fi aranjate ca într-o vitrină.

Tocmai lucrurile mărunte fac casa casă. Lucruri mărunte, cum sunt umerașele

Într-un apartament mic, chiar și astfel de lucruri mărunte, cum sunt „simplele“ umerașe, pot să iese în evidență. De aceea, fiți exigenți atunci când le alegeți Umerașele Mekko, din lemn masiv de fag, nu sunt doar funcționale, ci și practice, dar și cu designuri frumoase. Convingeți-vă singuri.