la lista de articole
Echiparea dulapurilor

Echiparea dulapurilor

Dulapurile sunt printre cele mai des întâlnite piese de mobilier din casă. Și au multe forme. Diferențiem dulapurile în special prin dotările lor. Dulapurile din casă servesc cel mai des ca spații de depozitare a hainelor. Forme distinctive ale acestora sunt apoi forma și modul de prelucrare, dar și umerașele și canelurile acestora, barele de haine, etajerele, cutiile, oglinzile și alte accesorii mărunte. Un șifonier trebuie să aibă un propriu sens și  o ordine interioară. Și aceasta chiar și în detalii.

Umerașele fac garderoba. Nu faceți nici-un compromis între design și manoperă

Umerașele fac parte dintre cele mai importante dotări ale unui șifonier. De ele depinde cum vor fi pătrate jachetele, sacourile, fustele sau cămășile. Ce așteptați de fapt de la umerașe? În primul rând, să vă susțină paltoanele grele sau pantalonii, să reziste mulți ani și să fie un accesoriu de design pentru garderobă, la care să vă uitați cu plăcere. Umerașele de lux Mekko  îmbină manopera unică și aspectul personalizat.

Umerașele din lemn de fag Mekko fac parte dintre cele mai populare dotări ale unui șifonier

Umerașele de lux Mekko sunt fabricate din lemn masiv de fag și din cârlige metalice solide. Datorită modului de execuție, aceste umerașe vă asigură nu doar o funcționalitate convențională, ci și un design unic și stilat, care nu va trece neobservat de oaspeți.
  • Cârligele metalice suportă și haine foarte grele.
  • Forma umerașelor face ca hainele să nu se întindă.
  • Niciun pantalon nu să cadă de pe bara cu suprafață anti-alunecare.
  • Designul atemporal din lemn va aduce farmecul pădurii în casa dvs.
Vă gândiți ce umeraș ar putea să arate mai bine în dulapul sau pe cuierul dvs.? Doriți să vă alegeți un umeraș de lux și fiabil, care să vă bucure?
Umerașe pentru șifoniere