la lista de articole
Dotarea dulapului cu umerașe

Dotarea dulapului cu umerașe

Se pune că cine are scaun stă bine. Dar nu se poate trăi confortabil fără un șifonier spațios. Hainele sunt primele lucruri pe care vi le aduceți într-o casă nouă. De aceea, orice piesă modernă merită și un loc al său. Numai așa va fi îngrijită cel mai bine. De aceea, când vă echipați șifonierul nu uitați de umerașe. Hainele agățate pe umerașe se nu șifonează chiar așa de ușor.

Șifoniere ca mobilier solitar sau ca dulapuri încastrate?

Tipul de șifonier este important. Pentru ca hainele dvs. să fie păstrate corespunzător, este este importantă dispunerea interioară. Dacă vă organizați spațiile de depozitare după nevoile proprii, garderoba vă va servi spre deplina mulțumire. Ce nu ar trebui să lipsească dintr-un dulap de haine?
  • Cutii de depozitare, coșuri și sertare pentru păstrarea ciorapilor și lenjeriei de corp
  • În funcție de spațiu, o bară de umerașe fixă sau glisantă
  • Etajere flexibile glisante sau poziționabile
  • Umerașe fiabile, pentru piesele individuale de îmbrăcăminte și pentru ținute complete

Nu faceți economie la umerașe. Lemnul masiv de fag și metalul asigură o durabilitate mare

Umerașele de lux Mekko se potrivesc pentru diferite piese de îmbrăcăminte. O excepție sunt puloverele din lână, care își păstrează forma mai bine dacă sunt împăturite pe o etajeră. Fabricăm  jachetă">ramínka na kabáty, bundu nebo sako, užší ramínka na košile, ramínka s pohyblivęmi klipy na povìšení kalhot i sukní nebo ramínka opatűená kalhotovou tyèí pro zavìšení kompletního outfitu èi celého obleku.

Vreau să văd umerașele

Dotarea șifonierului cu umerașe Mekko