la lista de articole
Cuierul de haine

Cuierul de haine

Nu vă puteți uita la hainele preferate aruncate pe jos sau pe spătarul unui scaun? Dacă nu aveți suficient spațiu în dulap, cumpărați-vă un cuier de haine. Acesta este un ajutor ingenios pentru păstrarea hainelor, potrivindu-se în orice casă. Spațiile de păstrare și depozitare nu sunt niciodată suficiente.

Completați-vă cuierul de haine cu umerașe elegante. Paltonul sau sacoul nu se vor mai șifona niciodată

Cuierele individuale au o mulțime de forme. Indiferent dacă optați pentru un cuier fix sau unul mobil, nu uitați de umerașe. Chiar și un lucru atât de mărunt, cum este umeraș frumos agățat pentru un cuier elegant, poate avea impact asupra impresiei generale pe care o creează interiorul casei dvs. Dacă sunteți atent la detalii, bazați-văumerașele din lemn masiv de fag Mekko. De fiecare dată când dezbrăcați o haină, vă veți bucura de văzând o piesă de design exclusivistă.

Umerașul din lemn de fag este un accesoriu frumos de design. Va deveni o decorațiune a fiecărei garderobe sau hol

icon2
Exclusivism și unicitate
icon3
Execuție de precizie
icon5
Design atemporal

Un umeraș de la Mekko se va potrivi hainelor dvs.

Lemnul masiv de fag, în combinație cu un cârlig metalic solid, creează o armonie perfectă. Structura unică a lemnului natural dă fiecărui umeraș o notă de unicitate. Forma umerașului este concepută pentru a oferi suficient suport pentru îmbrăcăminte și pentru a împiedica deteriorarea ei. Datorită suprafeței anti-alunecare, hainele nu vor cădea de pe umeraș și nu vor fi împrăștiate pe jos.