la lista de articole

Un cadou de lux pentru bărbați, confecționat din lemn și metal

Umerașul din lemn masiv de fag este confecționat manual și de aceea fiecare bucată este unică. Corpul umerașului este fin șlefuit și suprafața este tratată cu lac de calitate care împiedică zgârierea și protejează chiar și  cele mai fine țesături. Cârligul metalic este rezistent și pivotant, ceea ce face ca umerașul să fie ușor de manipulat. Un astfel de umeraș, din materiale de înaltă calitate, vă va servi pentru toată viața.

Vreau să văd umerașele

Sfat pentru un cadou de lux pentru bărbați

Sfat pentru un cadou de lux pentru bărbați

Surprindeți cu un cadou care este practic și frumos. Fiecare bărbat  a primit cândva sticlă cu băuturi , o mulțime de ciorapi sau de cămăși. De ce să vă repetați într-un și să cumpărați aceleași lucruri. Avem câteva sfaturi pentru un cadou de lux pentru bărbați, pe care să-l păstreze toată viața. Cumpărați-i un umeraș unic Mekko. Îi va decora dulapul ca un accesoriu frumos și va păstra formele corecte ale hainelor lui.

Umerașele unice din lemn de fag vor fi pe placul fiecărui bărbat

Mekko produce umerașe pentru toate tipurile de îmbrăcăminte, în diferite variante coloristice. Nu știți cum să  alegeți un umeraș potrivit? Vă oferim câteva sfaturi despre ce fel de umerașe se pot potrivi în garderoba soțului dvs.