la lista de articole
Umeraș

Umeraș

Amenajați o garderobă nouă sau un dulap și căutați niște umerașe ideale pentru hainele dvs.? Vă sfătuim cum să alegeți un umeraș care să îndeplinească perfect funcțiile lui și să vă servească toată viața.

Ce fel de umeraș se potrivește pentru pantaloni? Puteți alege dintre două variante

Doriți să aveți la un loc cămașa și pantalonii sau întreg costumul? Alegeți-vă umeraș cu bară anti-alunecare de pantaloni. Bara este parte a umerașului pentru costum și și a umerașului pentru cămăși de bărbați. Pantalonii și fusta de pot și pe , cu cleme metalice. Acestea prind bine hainele, astfel încât nici cel mai fin material nu va aluneca de pe umeraș. Clemele sunt mobile și lățimea umerașului poate fi adaptată cu ușurință după nevoi.

Vreau să văd umerașele

Umeraș Mekko

Cum se alege un umeraș?

Atunci când alegeți umerașele, trebui să țineți cont de ce haine vor trebui să servească. Vor susține pantaloni, cămăși sau costume complete? Alegeți-vă umerașele în funcție de lățimea umerilor dvs. Numai așa veți putea hainele își vor păstra formele inițiale. Cele mai comune lățimi ale umerașului sunt 42 - 46 cm. Unele umerașe sunt potrivite pentru cămăși și altele pentru sacouri, paltoane și jachete. Corpul umerașelor pentru haine grele are terminații mai late pentru a oferi umerilorun sprijin suficient și pentru a preveni deformare acestora. Pentru tricouri și cămăși este suficient un umeraș economic.

Bazați-vă pe materialele de calitate. Lemnul masiv și metalul sunt garanția unde durate de viață lungă

Umeraș de lux

Umerașele de calitate din lemn de fag și metal vor dura multe generații

Sunt atât de rezistente încât rezistă și  greutății hainelor grele. Lemnul de fag este rezistent și durabil și de aceea, umerașele confecționate din el nu se vor mai rupe așa de ușor. Rezistența umerașului este asigurată și finisajul perfect. Acesta ar trebui să fie din mai multe straturi de lac pentru că doar așa umerașul va rezista și utilizării îndelungate.