la lista de articole

Uitați de graba dimineții. O garderobă gândită ingenios vă economisește timp și nervi

Garderobă în casă

Garderobă în casă

Construiți o casă nouă sau intenționați să renovați una veche? Dacă spațiul vă permite, nu uitați să luați în calcul și o garderobă. O garderobă organizată practic în casă vă asigură uni nivel mare de confort.
Căutarea zilnică a hainelor prin fundul dulapului și căutarea ținutei potrivite pot să vă obosească. Cel mai bine este să aveți toate hainele frumos organizate și să știți de unde ce să luați. Gândiți-vă bine la toate aspectele atunci când amenajați o garderobă acasă. Nu uitați nici de cele mai mici detalii, cum ar fi umerașele de calitate.

Se subînțelege că nicio garderobă nu poate exista fără umerașe

Dacă doriți să valorificați  fiecare centimetru, nici nu se pune problema să nu vă gândiți bine la organizarea garderobei. Cel mai mult spațiu veți economisi dacă păstrați hainele pe umerașe. Niște umerașe de calitate și fiabile vor fi inima garderobei. Prin urmare, merită să nu economisiți pentru ele.

Un umeraș Mekko, din lemn de fag, va deveni o decorațiune a garderobei dvs. Fiecare piesă este unică

În lemnul de fag se reflectă frumusețea și unicitatea acestui material natural. De aceea, fiecare umeraș Mekko este un original autentic.

Vedeți umerașele Mekko

Umeraș din lemn
Doriți să vă bucurați de un design elegant? Dacă văvă plac umerașele din lemn de fag. Tocmai astfel de umerașe produce Mekko. Umerașele din lemn masiv de fag, în combinație cu cârlige metalice solide, vor da un aer de lux garderobei dvs.

Fabricăm umerașe pentru toate tipurile de îmbrăcăminte

Pentru fiecare tip de îmbrăcăminte se potrivește un anume tip de umeraș. Forma lui ar trebui să reflecte silueta hainelor individuale. Umerașele pentru sacouri, paltoane sau jachete sunt mai late în dreptul umerilor pentru a susține mai bine greutatea și pentru a nu deforma hainele. Pentru cămăși este suficient un umeraș pentru cămăși, cu profil mai îngust. Clemele metalice mobile permit agățarea pantalonilor sau a fustelor. Pentru un costum întreg sau pentru pantaloni și cămașă sunt ideale umerașele cu bară de pantaloni anti-alunecare.