la lista de articole

Umerașele Mekko impresionează prin design și execuție

Uitați-vă la umerașe

Garderobă în apartament

Garderobă în apartament

Ce așteptați de la garderoba dvs.? Să fie doar un simplu loc pentru depozitarea hainelor, care are o ordine logică, dar nu se remarcă prin nimic altceva? Nu mulțumiți doar cu atât. Spațiul pentru haine și accesorii poate fi transformat întru-un loc care să-i farmece pe oaspeți și să vă aducă bucurie. O garderobă din materiale prelucrate cu precizie și cu design interesant este primul pas pe care îl puteți face. Al doilea îl reprezintă accesoriile. Pentru că depinde și de lucrurile mărunte, cum sunt "simplele" umerașe.

Chiar și detaliile mărunte fac din garderobă un loc perfect din casă. Umerașele excelează prin precizie

Umerașele de lux Mekko sunt fabricate din lemn masiv, în general de fag, fiind completate cu cârlige metalice. Umerașele Mekko excelează prin execuția lor, prin designul perfect, funcționalitatea reală și prin robustețe. Fie că agățați pe ele jachete grele, sacouri scumpe sau paltoane, hainele dvs. nu se vor întinde și nu vor cădea. Nu le veți mai găsi șifonate în grămezi pe fundul dulapului sau sub cuier.

Luxul sub firma lemnului și a metalului va fi pe placul doamnelor și domnilor

Pentru dame și bărbați, pentru pantaloni, sacouri, jachete sau paltoane. Uitați-vă la oferta completă de umerașe de lux din lemn de fag Mekko.