la lista de articole
Set de umerașe Mekko

Set de umerașe

Echipați-vă șifonierul sau garderoba cu un set complet de umerașe de lux Mekko. Fabricăm umerașe pentru toate tipurile de îmbrăcăminte. Corpul lor este realizat din lemn masiv și rezistent de fag, șlefuit la forma necesară, care respectă silueta pieselor individuale de îmbrăcăminte. Umerașul este agățat de bară prin intermediul unui cârlig pivotant din oțel solid. Combinația de lemn masiv și oțel de calitate garantează o durată de viață lungă .

Umeraș pentru costum, sacou și haine grele

Din dulapul dvs. nu trebuie să lipsească un umeraș robust pentru piese de îmbrăcăminte grele. Acest umeraș este mai lat în zona umerilor, pentru a oferi un suport suficient sacourilor , paltoanelor sau jachetelor, astfel încât acestea să nu se deformeze. Capete mai late areumerașul pentru sacouri, paltoane și jachete sau umerașul pentru costum.

Umeraș pentru cămăși, tricouri și pulovere ușoare

Dacă aveți în garderobă o mulțime de top-uri ușoare și de cămăși, alegeți-vă umerașe pentru cămăși. Marele lor avantaj constă din faptul că au o grosime de numai 1,5 cm. Acest lucru vă permite să vă agățați toate hainele fără a ocupa mult spațiu în dulap. Oferim umerașe în variantă cu bară de pantaloni sau  în variantă clasică fără bară.

Umeraș pentru fuste și pantaloni

Pantalonii, fustele și rochiile pot fi agățate pe un umeraș din lemn de fag, cu clipsuri metalice solide. Hainele de agață simplu pe umeraș , în talie. Datorită clipsurilor mobile, puteți adapta lățimea umerașului după cum aveți nevoie.
Vizualizați întregul set de umerașe