la lista de articole
Reconstrucția unei garderobe

Reconstrucția unei garderobe

Aveți acasă o garderobă care nu corespunde nevoilor dvs.? Atunci, probabil că este timpul să o reamenajați. Reamenajați-vă garderoba astfel încât toate lucrurile să-și aibă locul lor în ea. Hainele, încălțămintea și celelalte accesorii, reprezintă aproape jumătate din totalul lucrurilor dintr-o casă. De aceea merită să aibă suficient spațiu pentru depozitare.

Toate tricourile, cămășile și pantalonii ar trebui agățate pe umerașe

Veți avea astfel o imagine perfectă despre fiecare piesă vestimentare. Nu vi se va mai întâmpla să răsturnați întregul top atunci când căutați un tricou.
Organizarea garderobei

Înainte de a începe reconstrucția unei garderobe, gândiți-vă bine la toate detaliile

Garderoba nu este numai o încăpere practică și funcțională, ci poate deveni o zonă confortabilă a casei dvs. Dacă gândiți bine modul în care aceasta este organizată, vă va oferi o satisfacție deplină. O garderobă bine echipată va contribui și la imaginea de ansamblu a interiorului. Organizatoarele practice și accesoriile de design, combinate într-un concept elegant ingenios, se potrivesc atât într-o casă modernă , cât și într-una tradițională.

Nu uitați de umerașe. Vor aduce ordine în dulapul dvs. și garderoba nu va mai fi doar un loc plin de stive

Umerașul din lemn de fag Mekko își îndeplinește cu brio rolul său. În plus , chiar arată bine

Fabricăm umerașe din lemn de fag masiv, care nu se rup chiar așa ușor. Lemnul, în combinație cu cârligul metalic solid, oferă suficient suport chiar și hainelor mai grele. Prin formele lor, umerașele copiază siluetele hainelor, care nu se vor deteriora sau deforma.
icon1
Capacitate mare de încărcare
icon3
Execuție de precizie
icon6
Lemn de fag de calitate