la lista de articole
Reconstrucția locuinței

Reconstrucția locuinței

Renovarea unei locuințe nu este o chestiune simplă. Dacă intenționați să vă transformați casa, gândiți-vă și la detalii. Unul dintre este și locul în care veți pune și păstra hainele. Pe lângă execuția funcțională,șifonierul dvs. merită împodobit și altfel. Completați cu rezistente și de design, care vor fi prietenoase cu hainele dvs., care sunt rezistente și la care va fi o plăcere să vă uitați.

Umerașele din lemn fag Mekko vă transformă garderoba într-un spațiu de expoziție al casei dvs.

Umerașele masive rezistă mult și vor impresiona  oaspeții

Masive, cu design minuțios și practice. Așa sunt umerașele Mekko, care vor aduce culorile atemporale ale pădurii în garderoba dvs. Gândiți transformarea locuinței dvs. în toate detaliileși fiți siguri că o chestiune atât de măruntă ca umerașele poate juca un rol mare. Uitați-vă la avantajele lor.

Vreau să văd umerașele

Umerașe în șifonier

Umerașele sunt durabile ca un copac adevărat

  • Lemn masiv de fag și cârlige metalice robuste. Aceasta este combinația care garantează o durabilitate de cel puțin 30 de ani.

Păstrează în siguranță formele hainelor dvs. În plus "nu le dau drumul"

  • Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la agățarea unui sacou. Datorită proporțiilor ideale ale umerașelor, forma hainelor dvs. va rămâne întotdeauna aceeași. În plus nicio haină nu va aluneca de pe ele.

Umerașele din lemn de fag aduc magia pădurii în garderoba dvs.

  • Fie că alegeți un umeraș cu cu bară de pantaloni sau unul fără, puteți fi siguri că garderoba dvs. se va transforma în culori de lemn. Va deveni atemporală.

Alegeți-vă un umeraș pentru sacouri. Îi vom bucura pe domni și pe doamne

  • Sacou, jachetă sau palton de damă sau pentru bărbați. Găsiți le noi umerașe ideale pentru orice haină. Fiți pretențioși.


oferiți costumului și jachetei un partener de odihnă

Jacheta și costumul vor fi prinse și nu le va da drumul. Alegeți-vă un umeraș și în funcție de cum doriți să păstrați hainele: cu bară pentru pantaloni, pentru sacou sau ambele la un loc.

Și cămașa dvs. trebuie să se odihnească. Studiați umerașele Mekko

Când căutați o cămașă, trebuie să știți unde să o luați. Și , trebuie să aveți certitudinea că va fi tot timpul fără cute și neșifonată .

Fără stive de haine de acum înainte. Alegeți-vă un umeraș care are grijă de pantalonii și fusta

dvs.
Pur și simplu, sofisticat. Așa sunt umerașele pentru pantaloni sau fuste. Datorită posibilității de glisare, le puteți regla la lățimea hainelor. Alegeți-vă.