la lista de articole

Mekko produce umerașe pentru diferite tipuri de haine

Forma echilibrată a lor respectă cerințele fiecărei piese de îmbrăcăminte, astfel încât aceasta să nu se deterioreze.

Vedeți umerașele Mekko

Umeraș Mekko

Umeraș

Nu toate umerașele sunt la fel. Fiecare umeraș din atelierul nostru este fabricat din material tradițional - din lemn. Preferăm lemnul de fag rezistent și cu aspect frumos, care, prin rezistența și durabilitatea lui, este ideal pentru confecționarea de umerașe. Lemnul masiv și cârligul metalic solid creează o combinație unică. Am testat că un astfel de umeraș va rezista mult timp , suportând cu brio greutatea celor mai grele haine.

Umeraș pentru cămăși, tricouri și pulovere ușoare

Umerașul pentru cămăși are o formă elegantă și un profil îngust, care copiază exact linia umerilor. Îl fabricăm în două variante. Umeraș clasic, prevăzut bară de pantaloni și în variantă fără bară.

Umeraș pentru pantaloni și fuste

  • Pentru pantaloni, fuste și rochii, avem umerașe speciale cu clipsuri metalice solide. Clemele pot fi mutate cu ușurință, pentru a regla astfel umerașul la lățimea dorită. O altă variantă este atârnarea pantalonilor și a fustelor pe bara de pantaloni a umerașului clasic. Suprafața barei este învelită în piele de căprioară pentru ca hainele să nu alunece.
  • Umeraș pentru sacouri, paltoane și jachete

    Hainele grele necesită un sprijin mai mare și acesta este asigurat de umerașul cu capete mai lateîn dreptul umerilor. Lemnul masiv de fag și cârligul metalic solid suportă și sarcini pe termen lung. Capetele mai late oferă umerașul pentru sacouri, paltoane și jachete sau umerașul pentru costum.