la lista de articole

Fabricăm umerașe din lemn de fag și montăm pe ele cârlige metalice rezistente. Am testat că un astfel de umeraș rezistă mult timp și va arăta bine chiar după mulți ani.

Uitați-vă la umerașe

Umerașe

Umerașe

Pur și simplu, nici o garderobă sau dulap nu poate exista fără umerașe. Aceste umerașe practice vă vor ajuta să păstrați ordinea în garderobă. Chiar și un accesoriu de interior poate fi poate fi o piesă de design atipică. Poate chiar atunci când lemnul masiv se combină cu metalul. Așa cum este în cazul umerașelor de lux Mekko.

Umerașe pentru sacouri și costume

Umerașele elegante pentru sacouri și pentru costume au o capacitate mare de încărcare și dimensiuni ideale. Forma echilibrată a capetelor previne deformarea umerilor de sacou. Umerașele vă vor ține în siguranță hainele până la următorul eveniment.

Umerașe pentru cămăși

Silueta subțire a umerașelor pentru cămăși vă permite să aveți o mulțime de haine agățate în dulap. Cârligul metalic plat va ține umerașele frumos aliniate în rând. Astfel, umerașele din lemn de fag vor proteja în mod fiabil tricourile, puloverele ușoare și cămășile împotriva șifonării. Avem la dispoziție o variantă cu bară de pantaloni și tipul fără o astfel de bară.

Umerașe pentru pantaloni sau fuste

Pentru pantaloni și fuste, avem umerașe speciale clipsuri metalice solide sau în variantă cu bară de pantaloni. Ambele tipuri sunt fabricate la o grosime de numai 1,5 cm, fapt pentru care nu ocupă mult spațiu în dulap. Umerașele din lemn de fag Mekko sunt plăcute la atingere, masive și ușoare în același timp.

Aflați mai multe despre umerașele Mekko. Uitați-vă în magazinul online