la lista de articole
Umerașe în funcție de dimensiuni

Umerașe în funcție de dimensiuni

Hainele îl fac pe om și noi facem umerașe pentru haine. Umerașele de lux Mekko, din lemn de fag, sunt concepute în așa fel încât să se potrivească croielilor hainelor , oferindu-le acestora un sprijin optim. Alegeți-vă un umeraș în funcție de dimensiuni.

Umeraș cu 31 și 42 cm

Oferim umerașe cu lungime de 31 și 42 cm, cu clipsuri pentru agățarea pantalonilor și funcțiilor. Clemele mobile vă permit să adaptați lungimea umerașului în funcție de mărimea pieselor vestimentare individuale. Cu aceste dimensiuni, producem umerașe de pantaloni pentru bărbați și umerașe pentru pantaloni și fustă.

Umeraș 38 cm

Umerașul cu lungime de 38 de centimetri servește mai ales doamnelor. Cu aceste dimensiuni, producem umerașe de damă pentru sacouri, paltoane și jachete și umerașe de damă pentru cămăși.

Umeraș 46 cm

Umerașul cu lățime de 46 cm oferă un suport optim pentru îmbrăcămintea bărbaților. Cu aceste dimensiuni, producem umerașe pentru sacouri, paltoane și jachete, umerașe pentru costume de bărbați și umerașe pentru cămașă de bărbați. Prin forma și lățimea lor, umerașele individuale simulează forma umerilor bărbaților.