la lista de articole
Umerașe pentru haine

Umerașe pentru haine

Lemnul și metalul reprezintă o combinație care oferă un sprijin perfect hainelor dvs. Producem umerașe pentru haine din lemn de fag rezistent. Sunt plăcute la atingere și formele lor ideale nu deteriorează hainele. Lemnul masiv este prevăzut cu cârlige metalice, ceea ce permite o manipulare simplă în dulap. Producem umerașe cu diferite dimensiuni, potrivite pentru diferite tipuri de haine.

Umerașe pentru cămăși

Umerașele pentru cămăși, tricouri și alte haine ușoare, sunt fabricate în două variante. Puteți alege un umeraș cu bară de pantaloni îmbrăcată în piele de căprioară sau unul clasic, fără bară. Ambele tipuri de umerașe pentru cămăși au un profil îngust, fapt pentru care nu ocupă mult loc în șifonier.

Umeraș pentru sacou, palton sau jachetă

Pentru hainele mai mari, avem umerașe masive și rezistente, care susțin o greutate mare fără a se rupe. Corpul din lemn de fag este mai lat la capete astfel încât să ofere un sprijin suficient hainelor și să nu le deformeze la umeri.

Umeraș pentru costum , cu bară de pantaloni

De ce să nu vă țineți pantalonul și sacoul pe un singur umeraș? Pentru costumul complet, producem umerașe cu capete mai late, completate cu bară de pantalon. Aceasta este învelită în piele de căprioară. pentru ca pantalonul să stea fix  și să nu alunece.

Umerașe pentru pantaloni și fuste, cu clipsuri

Pantalonii și fustele își vor păstra formele inițiale dacă sunt agățați corect. Ideal, pe pe umerașe cu clipsuri metalice solide. Clemele de pe umerașe pot fi deplasate cu ușurință pentru a adapta lățimea în funcție de nevoi.