la lista de articole
Umerașe pentru pantaloni

Umerașe pentru pantaloni

Păstrați-vă pantalonii și fustele călcate perfect și pregătit pentru a fi îmbrăcat din nou. Agățați-le pe un umeraș de pantaloni. Pantalonii nu o să vă cadă niciodată de pe bara cu piele de căprioară sau din clipsuri.

Oferim mai multe variante de umerașe pentru pantaloni. Solitare, cu clipsuri sau clasice, cu bară de pantaloni

Umeraș de pantaloni, cu clipsuri

Puteți agăța pantalonii sau fustele pe un umeraș special. Umerașul de pantaloni elegant, din lemn de fag, are niște clipsuri metalice și este compact datorită profilului îngust, neocupând mult spațiu. Clemele metalice pot fi mutate în funcție de nevoi , adaptând lățimea umerașului la lățimea hainelor. Vă puteți alege și lungimea, culoarea și execuția umerașului.

Umeraș cu bară de pantaloni

A doua variantă de umeraș pentru agățarea pantalonilor este umerașul clasic prevăzut cu bară de pantaloni. Bara de pantaloni este acoperită cu piele de căprioară, pentru ca pantalonii să nu alunece. Pe lângă pantaloni, pe acest umeraș puteți agăța și o cămașă sau un costum întreg.

Lăsați-vă inspirați Uitați-vă la gama completă de umerașe

Fie că sunteți în căutarea unui umeraș de pantaloni, fustă, jachetă sau palton greu ori pentru alte haine, la Mekko veți găsi în ofertă ceea ce căutați. Uitați-vă la umerașele de lux executate cu precizie, care vă vor împodobi șifonierul.

Uitați-vă la umerașe

Colecția de umerașe