la lista de articole
O garderobă nouă

O garderobă nouă

Trebuie să vă gândiți la o mulțime de lucruri atunci când amenajați o garderobă nouă. Amplasamentul este cel mai important. Ar trebui să răspundeți din prima la întrebarea dacă să construiți garderoba pe locul inițial sau în cu totul altă parte. Apoi trebuie să vă gândiți la mobilier și la amplasarea acestuia. Grecii antici își păstrau hainele în cufere. Același concept a fost urmat și de Europa Evului mediu. Șifonierele, așa cum le știm astăzi, au apărut de abia în perioada Barocului și de atunci au suferit multe modificări. Ce nu s-a schimbat însă este funcția estetică și socială a garderobelor. Și astăzi este valabil că și cele mai mici detalii au roluri importante. Indispensabile pentru aspectul general al unei garderobe nou sunt, de exemplu, "simplele" umerașe.

Convingeți-vă singuri. Vizitați magazinul nostru online

Vă gândiți ce umeraș ar putea să arate mai bine în dulapul sau pe cuierul dvs.? Vreți să alegi o bijuterie unică din lemn de fag, la care va fi o adevărată bucurie să vă uitați? Uitați-vă prin magazinul nostru online.

Uitați-vă la umerașe

Garderobă cu umerașe Mekko

Umerașele Mekko vor da garderobei dvs. o imagine nouă, unică

Umerașele Mekko va deveni în curând accesorii funcționale, de neînlocuit în garderoba dvs. Manopera precisă și designul unic vă vor bucura nu numai pe dvs., și și pe  oaspeți. Mai pe scurt, confecționarea din lemn masiv de fag și cârligele metalice solide, fac din  umerașele de lux Mekko adevărate bijuterii ale garderobei și cuierului dvs.
    • Cârligele metalice susțin chiar și cele mai grele jachete și costume.
    • Datorită proporțiilor ideale ale umerașului, sacul sau alte haine nu se vor întinde.
    • Suprafața anti-alunecare a barei de pantaloni împiedică alunecarea hainelor .
    • Prelucrarea fagului masivă se caracterizează printr-un design distinctiv.

Pentru unicitatea caselor și a camerelor de hotel

Livrăm umerașe de lux Mekko către toți clienții care apreciază unicitatea și precizia. Clienți ai noștri sunt cele mai bine cotate hoteluri.
Hotel Aria Hotel GlassHouse Hotel Golden Well