la lista de articole

Cadouri de lux de Crăciun, pentru bărbați

A trecut vremea cadourilor simple, a sticlelor cu băutură, a stilourilor de marcă și a cărților prea inteligente. Probabil că oricine dorește să găsească sub pomul de Crăciun o adevărată surpriză. Și acest lucru este valabil și pentru bărbați. Oferiți-le niște cadouri originale, la care nu se așteaptă. Colecția de umerașe , cu numele sau inițialele proprii, va aduce zâmbetul pe fața oricărui bărbat.

Pentru ca și bărbatul să găsească sub pomul de Crăciun cadouri care să îl bucure

Datorită fabricării manuale, fiecare umeraș Mekko este un original

Lemnul masiv de fag, în combinație cu oțelul rezistent, formează o legătură perfectă. Structura unică a fagului lasă o notă indestructibilă a naturii pe fiecare umeraș. Un astfel de umeraș este literalmente un accesoriu atemporal. Bărbații îl vor lua în mână cu plăcere, în fiecare zi pe toată durata vieții lor. Umerașele îi vor servi nu doar pe ei, ci și generațiile viitoare.

Uitați-vă la umerașe

Cadouri de lux de Crăciun, pentru bărbați
icon2
Exclusivism și unicitate
icon3
Execuție de precizie
icon5
Design atemporal

Umerașele de design se potrivesc chiar și pentru cadourile moi pe care bărbatul orcum le va prii sub pom de la altcineva

Detaliile contează. Cereți imprimarea unui mesaj special pe umeraș

Umerașul poate să poarte numele, inițialele sau un simbol cu semnificație aparte pentru bărbat. Cu un astfel de cadou de Crăciun veți face cea mai mare bucurie. Decorăm lemnul de fag prin gravare cu laser.

Uitați-vă la gravare

Decorarea umerașelor