la lista de articole

Umerașele, ca niște cadouri de lux, vor fi pe placul celor mai exigente

  • toate tipurile de umerașe au un design atemporal
  • sunt fabricate din lemn masiv de fag și sunt prevăzute cu un cârlig pivotant din oțel
  • forma umerașelor corespunde diferitelor tipuri de haine
  • cârligele metalice de înaltă calitate sportă fără probleme și paltoanele grele
  • stilul unitar al umerașelor v aduce ordine în garderobă
Un cadou de lux

Cadouri de lux

Mulți cred că un cadou de lux poate fi o sticlă de băutură, un aparat electric, o poșetă sau o bluză scumpă. Faceți o bucurie celor apropiați și surprindeți-i de această dată cu ceva netradițional. Oferiți-le niște umerașe de design, care îi vor însoții toată viața.

Cadouri de lux pentru bărbați

Căutați un cadou pentru un bărbat stilat? Cu siguranță veți avea ce alege din colecția noastră de umerașe.
Pentru domnii care trebuie să poarte costum, avem umerașe de costum special concepute. Capetele lor sunt lățite zona umerilor pentru a oferi un sprijin mai bun sacoului. Aceste umerașe sunt prevăzute cu bară de pantaloni învelită în piele de căprioară. Pantalonii se mulează perfect peste bară și nu cad. Puteți alege varianta de culoare deschisă sau închisă.
Pentru hainele grele se potrivesc umerașele masive și solide pentru sacouri, paltoane și alte haine grele. La fel ca umerașul pentru costum, și acesta are capetele mai late. Lemnul masiv de fag, în combinație cu cârligul pivotant din oțel, susțin fără probleme chiar și greutatea paltoanelor și a jachetelor de iarnă.
Umerașele pentru cămăși aduc ordine în garderobă. Au un profil îngust, care nu ocupă mult spațiu în șifonier. Cârligul pivotant metalic permite manipularea cu ușurință, direcționând umerașul după cu este necesar pentru a alinia perfect cămășile pe bara de umerașe. Oferim umerașe pentru cămăși în două variante, cu bară de pantaloni sau fără această bară. Umerașul fără bară de pantaloni poate fi de culoare deschisă sau închisă.
Niciun bărbat elegant nu se poate lipsi de pantalonii călcați perfect la dungă. Avem umerașe speciale pentru pantaloni cu clipsuri metalice solide. Pantalonii for sta pe umeraș ca bătuți în cuie, clipsurile prinzându-i de talie , fără a le da drumul jos. În plus, clipsurile se pot regla confortabil în funcție de lățimea pantalonilor.

Cadouri de lux pentru femei

Nu știți ce cadou să cumpărați unei doamnecare nu se  mulțumește cu fleacuri? Umerașele din lemn de fag vor fi pe placul chiar și al celor mai pretențioase femei.
Din colecția de umerașe Mekko nu puteau să lipsească umerașele pentru fuste. La fel ca umerașul de pantaloni pentru bărbați și cel pentru fuste are clipsuri prin care se poate regla lățimea. Clipsurile vor susține cu siguranță și pantalonii și hainele grele, care nu vor mai fi căzute și împrăștiate la fundul șifonierului.
Veți putea cumpăra cu încredere alte piese de modă necesare. Pentru cei care au o mulțime de tricouri, bluze și pulovere, de diferite culori și croieli, avem umerașe economice pentru cămăși. Profilul îngust al acestor umerașe economisește spațiu în dulap, făcând ca în acesta să încapă o mulțime de alte haine.
Și femeile își pot cumpăra fără griji niște paltoane grele. Pentru hainele grele de damă, avem umeraș pentru sacouri, paltoane și jachete.