la lista de articole

Ajutoarele de design vor organiza dulapul ei

Umerașele de design Mekko sunt fabricate din lemn masiv de fag. Datorită structurii unice, fiecare umeraș este un adevărat original. Prin forma lor, umerașele se potrivesc tipului de haină pentru care sunt destinate. Ajută hainele să își păstreze forma corectă chiar după după mulți ani și să vină bine..

Uitați-vă la umerașe

Un cadou de lux pentru femei

Un cadou de lux pentru o femeie

Surprindeți o femeie cu cadouri originale din materiale luxoase, pe care le va folosi cu siguranță în fiecare zi. Umerașele elegante din lemn de fag, cu cârlige pivotante practice, vor bucura chiar și pe o doamnă foarte pretențioasă. Accesoriile frumoase vor da garderobei ei o notă de unicitate.

Oferiți unei femei niște cadouri de lux de care nu se va plictisi

Descoperirea unui cadou original pentru o femeie este uneori o chestiune destul de dificilă. Probabil că nu o veți mai surprinde cu un parfum, cu o bijuterie sau cu o poșetă. Dar, cu siguranță, nu a mai primit încă un umeraș.
Și pentru că fiecare o femeie se simte cel mai bine în împărăția hainelor ei, va fi mult mai bucuroasă când budoarul va dobândi un plus de eleganță. Își va putea agăța cu ușurință toate piesele de modă pe umerașele Mekko. Va avea astfel o garderobă perfect organizată. Producem umerașe pentru toate tipurile de îmbrăcăminte.
Umerașele de design au grijă ca dulapul să fie organizat. Femeia va găsi apoi dimineața tot ce vrea să îmbrace. Și asta este de neprețuit.
icon2
Exclusivism și unicitate
icon3
Execuție de precizie
icon5
Design atemporal

Cereți ambalarea umerașelor în cutie de cadou

Livrăm umerașele în cutie de cadou elegantă, confecționată din carton reciclat. Nu va mai trebui să vă mai faceți griji cu  împachetatul și puteți înmâna direct cadoul.

Uitați-vă la ambalajele cadou Mekko

Umeraș în cutie de cadou