la lista de articole

Lemnul de fag este atemporal și ține muți ani

Nostalgia vremurilor trecute se  reflectă în aceste umerașe prin manopera precisă și calitatea lemnului de fag. Niște produse prețioase, care să dureze multe generații, aceasta este ideea pe care se bazează umerașele Mekko. În plus, confecționarea manuală garantează că fiecare umeraș este un original.
Uitați de cadourile sub formă de băuturi alcoolice scumpe, de cămăși sau cravate și cumpărați bărbaților niște umerașe în stil retro.
Cadouri de lux pentru bărbați retro

Cadouri de lux pentru bărbați retro

Căutați cadouri de lux pentru un bărbat care preferă accesoriile de calitate în stil retro? Faceți-i o bucurie cu niște piese de design pe care le-ar putea găsi chiar și în șifonierul bunicului său. Dăruiți-i o colecție unică de umerașe din lemn de fag.

Chiar și o persoană iubitoare a stilului retro are ce alege din  Chiar și o persoană iubitoare a stilului retro are ce alege din

Un umeraș don lemn masiv de fag, cu cârlig metalic pivotant, se potrivește perfect într-un șifonier tradițional sau modern. Tocamai prin designul atemporal, prin materialele utilizate și prin  manopera precisă în  fiecare detaliu , va fi pe placul nu doar al iubitorilor de accesorii de lux.