la lista de articole
Cadouri de lux pentru ziua de naștere a unui bărbat

Cadouri de lux pentru ziua de naștere a unui bărbat

Să găsești în fiecare an un cadou original, care să fie pe placul unui bărbat pretențios, nu este chiar așa de simplu. Să primești tot timpul sticle de tărie, cămăși sau pixuri nu este un câștig. Lăsați în seama noastră anul acesta grijile dvs. cu cadourile de lux pentru  ziua de naștere a bărbaților. În sfârșit, puteți aduce o bucurie partenerului dvs. dăruindu-i ceva original, ce va folosi în fiecare zi. Cumpărați-le pentru garderobă niște umerașe de lux din lemn de fag.

O îmbinare perfectă a lemnului cu metalul, ca un cadou de lux practic , într-o piesă de design

Umerașele Mekko sunt fabricate din lemn masiv și confecționarea manuală face din fiecare bucată una originală. Structura lemnului este alta pe fiecare umeraș. Forma bărbătească a corpului din lemn de fag și structura solidă a cârligului pivotant asigură un sprijin perfecthainelor de bărbați. Hainele nu se șifonează și își mențin formele inițiale. De aceasta au grijă umerașele de design pentru paltoane, cămăși și pantaloni. Cadourile de lux sub formă de umerașe vor fi pe placul celor mai pretențioși bărbați.
Umerașe de lux pentru bărbați de ziua de naștere

Umerașele de design, din lemn masiv, vor servi bărbaților zi de zi, pe tot restul vieții

Alegeți din oferta de umerașe Mekko

Producem umerașe din lemn de fag pentru diferite tipuri de haine. Vor avea ce alege toți cei care dețin i garderobă plină cu cămăși și tricouri de toate culorile și croielile, pentru care oferim umerașe în variante economice. Pantalonii pot fi agățați pe umerașe cu clipsuri metalice solide sau cu bară de pantaloni, cum au umerașele clasice. Bara de pantaloni este parte aumerașului pentru cămăși, și , de asemenea umerașului pentru costum de bărbați. Hainele grele de iarnă vor fi în siguranță pe un umerașe pentru sacouri, paltoane și jachetă.