la lista de articole

De ce să faceți cadou umerașe Mekko? Sunt unice în toate sensurile

  • design atemporal și ingenios
  • cu siguranță puțini au mai primit un astfel de cadou
  • confecționare manuală serioasă, din lemn masiv
  • umerașele vor fi folosite toată viața
  • dau unitate stilului garderobei, care va fi mult mai organizată
  • mențin formele hainelor mult timp

Uitați-vă la umerașe

Cadouri de lux pentru zile de naștere

Cadouri de lux pentru zile de naștere

Oferiți celor apropiați un cadou aparte de ziua lor. Oricine a primit de ziua lui o mulțime de cărți, sticle cu băutură sau cămăși. Fiți originali. Avem pentru dvs. sfaturi pentru cadouri de lux cu ocazie zilei de naștere, sub forma unei colecții de umerașe de lux. Aceste umerașe unice z , din lemn de fag, vor aduce bucurie și vor surprinde. Mekko produce umerașe pentru femei și bărbați.

Alegeți-vă cadouri de lux ocazie zilei de naștere din colecția noastră de umerașe pentru femei și bărbați

Fără umerașe , orice dulap pare gol. Umerașele ajută la păstrarea ordinii în dulapuri și o imagine perfectă asupra hainelor. Chiar și un accesoriu de interior poate fi poate fi o piesă de design atipică.

Structura irepetabilă a lemnului natural, în combinație cu eleganța oțelului, încântă chiar și ochiul  unui adevărat cunoscător. Umerașele Mekko  combină în sine stilul personal și funcționalitatea. Fiecare detaliul al lor este prelucrat cu măiestrie. Fiecare tip de îmbrăcăminte are nevoie de un anumit tip de umeraș. Au o formă echilibrată și bine gândită, pentru a respecta silueta pieselor individuale de îmbrăcăminte și pentru a le proteja împotriva deteriorării.

Faceți cadou un umeraș cu o dedicație personală

Orice umeraș poate fi decorat cu o gravură. Putem grava în lemnul de fag inițiale, nume sau un scurt mesaj personal. Un cadou de lux și exclusivist pentru o zi de naștere va aduce o bucurie dublă.

Opțiunea de gravare

Gravarea cadourilor