la lista de articole

Rezistența și forța fagului cu eleganța oțelului. O legătură care nu se rupe atât de ușor

Mekko fabrică umerașe din lemn masiv de fag, cu un cârlig metalic flexibil pivotant și rezistent în același timp. Alegerea unor materiale de calitate și execuția precisă a fiecărui umeraș, reprezintă o garanție a durabilității mari.

Vedeți umerașele Mekko

Un cadou de lux pentru domni

Un cadou de lux pentru domni

Doriți dă faceți cadou ceva neconvențional? Surprindeți un bărbat cu un cadou de lux, pe care nu l-a mai primit încă. Un umeraș din lemn masiv de fag, prevăzut cu nume sau inițiale, va face o impresie bună și va aduce bucurie.

În colecția proprie, Mekko oferă 5 variante de umerașe. Fiecare este conceput pentru alt tip de îmbrăcăminte

  • Umerașul elegant pentru sacou, palton și jachetă, prin forma și robustețea lui , susține chiar și hainele grele de iarnă. Capetele mai late ale lui asigură păstrarea formei inițiale a hainelor.
  • Capete mai late are și umerașul pentru costum. Forma clasică a umerașului este completată cu o bară de pantaloni învelită în piele de căprioară, de pe care pantalonii nu cad. Oferim umerașe pentru costum și în variantă de culoare deschisă.
  • Cu siguranță că și domnii au cămăși în dulapul lor. Pentru hainele ușoare, avem umerașe în variantă cu bară de pantaloni și fără bară. Umerașul clasic, fără bară de pantaloni, poate fi de culoare deschisă naturală și de culoare închisă.
  • Bărbații își vor putea agăța pantalonii pe umerașul special pentru pantaloni. Clipsurile metalice solide vor susține chiar și țesăturile grele cum sunt denimul și velurul. Datorită clipsurilor mobile, puteți adapta lățimea umerașului după cum aveți nevoie.

Alegeți-vă un cadou pentru un bărbat care preferă luxul și eleganța

Faceți cadou un umeraș de lux și unic, cu semnătură

La cerere, că decorăm umerașul prin gravare. Astfel, lemnul de fag va putea purta numele, inițialele sau o imaginecare să reprezinte un mesaj special pentru persoana care primește cadoul.

Opțiunea de gravare

Umeraș cu semnătură