la lista de articole

Un cadou de lux pentru soție trebuie să fie util

Umerașele de design sunt fabricate manual din lemn masiv de fag, de aceea vor servi mai multe generații. Forma lor este adaptată diferitelor tipuri de îmbrăcăminte. Fustele, bluzele, cămășile și pantalonii nu se vor șifona și vor veni perfect pe corp.

Uitați-vă la umerașe

Un cadou de lux pentru soție

Un cadou de lux pentru soție

A gândi un cadou de lux pentru soție poate fi o adevărată știință. Uitați anul acesta de parfumurile, gențile și electronicele din magazine. Surprindeți-o cu un cadou original, pe care să-l folosească în fiecare zi. Dăruiți-i o colecție de niște umerașe de lux frumoase, din lemn de fag.
Un cadou de design va bucura întotdeauna cu ocazia zilei de naștere, de Crăciun sau de sf. Valentin.

Umerașele sunt fabricate cu dragoste

Mekko își bazează producția de umerașe pe o execuție de precizie. Ca și în cazul producției, nu facem compromisuri nici în ceea ce privește selectarea materialelor. Lemnul masiv de fag este cel mai bun material pentru fabricarea de umerașe. Rezistența, duritatea și elasticitatea lui garantează că umerașul va susține și cele mai grele paltoane. În combinație cu cârligul metalic elegant, creează un ansamblu perfect și atemporal.
icon1
Capacitate mare de încărcare
icon2
Exclusivism și unicitate
icon3
Execuție de precizie

Cereți ambalarea în cutie de cadou a umerașului pentru soție

Avem cutii cadou personalizate pentru umerașe. Astfel, nu va mai trebui să vă mai faceți griji cu împachetatul cadoului. Puteți înmâna direct umerașul ambalat în cutie de lux.

Uitați-vă la ambalajele cadou

Un cadou în cutie de lux pentru soție