la lista de articole
cum se organizează un dulap

Cum se organizează un dulap

Vă grăbiți des dimineața și de multe ori vă blocați în fața șifonierului pentru că nu știți cum să vă îmbrăcați cât mai repede? Nu mai întârziați scormonind în permanență prin grămezile de haine. Un șifonier bine organizat vă economisește timp, ajutându-vă să alegeți rapid ținuta potrivită. Cum se aranjează un dulap pentru a fi frumos organizat?

Îngrijiți-vă corespunzător îmbrăcămintea. Hainele agățate pe umerașe nu se deteriorează

Uitați-vă la umerașe

Hainele pe un umeraș Mekko

Fiți creativi. Fiecare centimetru din șifonier poate fi folosit cu inteligență

La organizarea unui șifonier este suficient să respecte câteva principii simple. Șifonierul ar trebui să fie mai ales practic și funcțional. Luați în calcul dispunerea în spațiu hainelor și accesoriilor pe care doriți să le puneți în șifonier. Doar așa veți avea îmbrăcămintea la un singur loc.

Etajerele, cutiile de depozitare și umerașele practice vă ușurează organizarea garderobei

Dotările de bază ale unui șifonier sunt de regulă secțiune cu etajere și bara pentru umerașe. Pe etajere își găsesc locul lor poșetele și gențile. Și puloverele din lână merită păstrate bine. Pe umerașe s-ar putea întinde și deforma. Sub bara de umerașe puteți amplasa un pantofar simplu, cu rabatare. Nu uitați să folosiți cutii de depozitare pentru accesorii mărunte și bijuterii.
icon1
Capacitate mare de încărcare
icon2
Exclusivism și unicitate
icon3
Execuție de precizie
Umerașele de calitate sunt o parte esențială a unui dulap. Vă vor păstra toate hainele într-o formă excelentă. Cu toate acestea, fiecare tip de îmbrăcăminte merită un umeraș adaptat formei sale. Și tocmai așa sunt umerașele de lux Mekko. Siluetele lor copiază formele individuale ale hainelor.
  • Aveți o mulțime de tricouri și cămăși cu diferite croieli și culori? Agățați-le pe toate pe niște umerașe pentru cămăși. Astfel, nu veți mai cotrobăi mult timp prin grămezile de haine și evitați șifonarea pieselor individuale călcate.
  • Jachetele, sacourile, paltoanele și chiar costume întregi pot fi păstrate pe umerașele cu capete late. Corpul acestor umerașe este conceput astfel încât să susțină și hainele grele.
  • Pentru pantaloni și fuste avem umerașe speciale cu clipsuri. Clemele metalice sunt mobile,  ceea ce permite reglarea lățimii umerașului după nevoi.