la lista de articole
Umerașe pentru hoteluri în U Zlaté Studnì
referințe

Umerașe pentru hoteluri

Umerașele pentru hoteluri Mekko vor crea o impresie bună oaspeților. Umerașele din  lemn de fag sunt o combinație de aspect deosebit, prelucrare de premium și funcționalitate. Vor da o eleganță autentică garderobei de hotel.

Umerașele cu logo susțin brandul hotelului

Mekko oferă hotelurilor posibilitatea de a marca umerașe cu brandul lor. “Semnătura” dvs. va sublinia astfel senzația de unicitate a hotelului dvs.. Fiți diferiți de concurență în fiecare detaliu.

Opțiunea de gravare

Umerașe pentru hoteluri

Umerașele Mekko pot fi întâlnite în hoteluri de top

Hainele păstrate ca în puf

Un accesoriu elegant pentru garderobă, pe de o parte, un companion cu adevărat de încredere, pe de altă parte. Proporțiile ideale și forma echilibrată a umerașelor Mekko păstrează forma corespunzătoare a hainelor. Oaspeții nu trebuie să se îngrijoreze că sacoul s-a lăsat sau că o cămașă s-a șifonat.

Oferiți oaspeților un sentiment de lux și prin intermediul garderobelor de hotel. Detaliile și mulțumirea clienților sunt foarte importante

Atemporalitatea și  calitatea sunt unite prin lemnul de fag

Umerașele pentru hoteluri sunt fabricate din lemn masiv de fag, fiind completate cu cârlige metalice speciale dimensionat astfel încât să suporte sarcini excesive. Calitatea și materialele rezistente garantează o durată de viață lungă.
Umeraș din lemn de fag
Vedeți umerașele Mekko