la lista de articole

Umerașele de lux Mekko vor fi pe placul tuturor

Un set de umerașe din lemn de calitate este un cadou ideal pentru fiu, soț și bunic. Cu ocazia zilei de naștere, onomasticii, Crăciunului sau doar așa.

Vedeți umerașele Mekko

Cadou pentru bărbați

Cadou pentru bărbați

Cumpărați partenerului dvs. un cadou pe care probabil nu l-a mai primit până acum. Ciorapii și papucii sunt deja poate pentru alții pentru că soțul dvs. merită ceva unic. Surprindeți-l cu un set de umerașe de design. Se va bucura în fiecare dimineață privind în șifonierul frumos aranjat a , amintindu-și cu drag de dvs.

Fiecare piesă vestimentară va avea parte de o îngrijire bine meritată

Producem umerașe pentru bărbați, pentru toate tipurile de haine. Pentru hainele grele, avem umerașe solide cu capete late, pentru ca hainele să își păstreze formele în dreptul umerilor. Un astfel de umeraș va suporta cu siguranță chiar și greutatea paltoanelor și jachetelor de iarnă. Puteți alege și varianta cu bară de pantaloni și veți avea pe un singur umeraș întregul costum. Pentru cămăși, tricouri și alte haine ușoare, puteți folosi un umeraș îngust clasic. Datorită formei economice a umerașelor de cămăși, în șifonier o să încapă mai multe cămăși și tricouri. Nu trebuie să uităm nici de pantaloni, pentru care oferim umerașe cu clipsuri metalice mobile sau chiar clasice, cu bară pentru pantaloni.