la lista de articole

Detaliile determină designul casei. În garderobă o fac umerașele

Un cuier sau un șifonier de înaltă calitate de o parte, de cealaltă parte, de exemplu, umerașele. Aspectul ideal al garderobei dvs. depinde de imaginația pe care o aveți. Niște umerașe serioase, care nu vor doar o decorațiune ci și instrument cu adevărat rezistent, reprezintă o chestiune importantă pentru garderoba dvs. Umerașele de lux Mekko sunt un sinonim al designului personal și al manoperei la nivel de măiestre.

Vedeți umerașele Mekko

Designul casei

Designul casei

Designul ingenios al apartamentului se reflectă  prin orice componentă a interiorului. Casa dvs. nu este doar bucătăria, camera de zi, dormitorul și holul. Perfecțiunea unei case este dată și de lucrurile aparent mărunte. Fiecare detaliu joacă un rol important în cât de confortabil va fi apartamentul dvs. și ce impresie va face oaspeților. Apartamentul vorbește tuturor într-un limbaj ascuns care lasă o anume impresie. O impresie de confort, intimitate sau haos. De aceea. lăsați să vorbească glasul confortului, luxului și ordinii. Și , în special, în hol și garderobă.

Umerașe unice cu proprietăți unice

  • datorită lemnului masiv fasonat și cârligelor metalice, aceste umerașe susțin chiar și paltoane grele
  • materialul anti-alunecare previne alunecarea pantalonilor și a altor haine
  • proporțiile ideale și perfect echilibrate ale umerașelor împiedică șifonarea hainelor
  • designul atemporal este garantat de combinația dintre lemnul de fag și oțelul elegant

Umerașele de lux Mekko sunt furnizate celor mai bune hoteluri

Indiferent dacă doriți să vă personalizați designul casei sau căutați umerașe care să vă reprezinte afacerea, bazați-vă pe referințele pozitive. Dintre clienții noștri fac parte hoteluri de top din Cehia, care s-au decis să încadreze umerașele de lux Mekko în dotările lor.
Hotel Aria Hotel GlassHouse Hotel Golden Well