la lista de articole
Accesorii pentru casă

Umerașele Mekko sunt fabricate din lemn masiv și cârlige metalice rezistente

Vedeți umerașele Mekko

Umerașele ca accesorii de lux pentru casă

Accesorii pentru casă

Casa mea este castelul meu. Casa ideală nu este compusă numai din hol, cameră de zi, dormitor și alte încăperi. Casa este locul unde vă simțiți în siguranță și unde vă puteți relaxa după o zi grea. Ce face casa casă? În primul rând, detaliile. Accesoriile speciale pentru casă oferă casei dvs. un plus de unicitate, pe care o veți aprecia atât dvs. cât și oaspeții dvs. Accesoriile pentru casă reflectă și propria personalitate a dvs. Nu fiți mediocrii, căutați frumusețea și calitatea și în detalii.

Garderoba este cartea de vizită a dvs. Bucurați-vă de ea și faceți o impresie bună

Indiferent dacă vă puneți hainele în dulap în vestibul sau dacă aveți un loc special amenajat în dormitor, garderoba nu ar trebui să fie considerată doar un spațiu funcțional. În multe cazuri, șifonierul sau cuierul sunt primele lucruri pe care le văd oaspeții. Transformați-le în accesorii pentru casă de care să fiți mândri. Și, ce poate fi mai frumos decât niște umerașe de lux din lemn masiv. Acestea combină designul unic cu o manoperă de calitatea fără compromisuri.

Umerașele de lux Mekko înfrumusețează garderobele celor mai bune hoteluri

Designul personalizat al umerașelor Mekko este potrivit atât pentru  garderobele de acasă, cât și pentru nevoile micilor întreprinzători sau în hoteluri. Vă puteți lăuda cu faptul că au fost alese chiar de cele mai bune hoteluri din Cehia.
Hotel Aria Glasshouse hotel Hotel Golden Well