Pasarelă mare cu umerașe de haine

Furnizarea de umerașe pentru hainele noi

Aveți un atelier de croitorie sau un atelier de croitorie și coaseți cămăși, jachete, pantaloni și alte tipuri de îmbrăcăminte? Dați-ne informații despre dumneavoastră. Vă vom ajuta să nu vă încadrați și vă vom furniza umerașe potrivite pentru produsele dumneavoastră. Clienții dvs. vor fi de două ori mai mulțumiți.
Umerașe de lux pentru saloane de croitorie

Livrarea de umerașe la magazine

Pentru clienții dumneavoastră, am pregătit seturi de umerașe pe care le pot lua din magazin, bine ambalate. De asemenea, am realizat pachete cadou speciale pentru diferite ocazii.
Umerașe de lux pentru magazine

Furnizarea de umerașe pentru hoteluri și pensiuni

Dețineți un hotel, o pensiune sau o altă unitate de cazare? Accentuați-vă brandul și echipați dulapurile din camere cu umerașe de lux cu marca dvs. Fiți distinctiv în fiecare detaliu. Un vestiar echipat cu stil vă va impresiona oaspeții.
Umerașe de hotel

Furnizarea de umerașe pentru case, apartamente și birouri

Oferiți o casă, un apartament sau un birou de închiriat? Puneți în valoare la perfecție proprietatea oferită. Creșteți-i valoarea prin echiparea completă a vestiarelor cu umerașe de lux Mekko. Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la alegerea dumneavoastră.
Amenajarea caselor și apartamentelor cu umerașe de dulapuri Mekko

Furnizarea de umerașe pentru clădiri noi

Construiți sau mobilați un apartament sau o casă? Gândiți-vă la echipamente pentru garderobă și dulapuri. O colecție unică de umerașe pentru dulapuri va sublinia valoarea noii dvs. locuințe. Umerașele luxoase și elegante Mekko sunt potrivite pentru orice interior. Vor ieși în evidență atât în locuințele retro, cât și în cele moderne.
Colectarea de umerașe pentru noile locuințe
Cu ridicata cu umerașe de haine

Vă vom oferi condiții comerciale adecvate și opțiuni de plată atractive. Bineînțeles, vă punem la dispoziție fotografii ale produselor de calitate superioară și toate celelalte informații despre produse în format electronic.

Contactați-ne, vă vom furniza mostre ale produselor noastre și vom conveni asupra condițiilor de cooperare.

Contactați